ZOMERKAMPEN

 

 

Tijdens de zomervakantie organiseren we twee kampen. Beide kampen zijn sport- en spelkampen waar doorgaans enkel aan tafel gezongen wordt (op welk kamp niet?). De uitwerking van deze kampen gebeurt door een gemotiveerde leidersploeg onder leiding van Emma Blomme.

Kamp Groten, een kamp exclusief voor leden van jeugdkoor Vox Musica tussen 15 en 25 jaar.

Kamp Kleinen, een kamp voor  kinderen t.e.m. 15 jaar. Iedereen kan deelnemen, ook wie geen lid is van de vereniging.

Kamp kleinen 2023

Volgende zomer gaan we op kamp naar De Hoge Rielen in Kasterlee. We verblijven er in kamphuis ‘Rugzak’. Er is plaats voor 60 personen. We vertrekken op donderdag 13 juli 2023. Het kamp is afgelopen op vrijdag 21 juli 2023. Het zomerkamp kost 200 EUR. Je hoeft nu nog niet te betalen. Je krijgt van ons een betalingsuitnodiging. Je zal dan ook kunnen kiezen om te betalen in schijven of om meteen het volledige bedrag over te schrijven. Meer info daarover volgt in januari in een aparte e-mail voor kampdeelnemers. We organiseren dit kamp voor de leden van kinderkoor Mini Musica, de leden van jeugdkoor Vox Musica (-15j) en kampvriendjes (-15j).
Het kamp is momenteel volzet. Het is wel mogelijk om je in te schrijven op een wachtlijst voor als er nog inschrijvingen wegvallen. We brengen je hiervan zo snel als mogelijk op de hoogte.