Onze koren

Mini Musica

Mini Musica is een koor dat zich concreet richt tot jongens en meisjes uit het eerste tot en met het zesde leerjaar. Onder leiding van dirigente Emma Blomme en pianiste Liesbeth Deneir, leren de kinderen op een speelse, losse manier kennis maken met muziek en samen zingen. De liedjes die ze aanleren zijn natuurlijk liedjes op maat van de kinderen.

De repetities zijn telkens op zaterdag van 17u15 tot 18u15 in de Heilig Hartkerk in Roeselare!

Vox Musica

Vox Musica is een vierstemmig jeugdkoor onder leiding van dirigente Liesbeth Deneir en pianist Hendrik Deneir. Kinderen vanaf 10 jaar (4de leerjaar) kunnen lid worden van jeugdkoor Vox Musica. Je kan lid blijven tot 25 jaar.

We repeteren elke week op zaterdag van 18u30 tot 20u15 in de Heilig Hartkerk. We houden natuurlijk ook een ruime pauze.

We brengen muziek uit alle genres: pop, gospel, film, klassiek en musical. Enkele voorbeelden zijn: Skyfall van Adele, My favorite things uit The Sound of Music, Breakaway van Kelly Clarkson, Resistance van Muse, Wellerman (Sea Shanty) van Nathan Evans, Don’t stop me now van Queen, Africa van Toto …

VOXplus

VOXplus is het derde koor binnen Vox Musica. VOXplus is een volwassenenkoor  vanaf 25 jaar onder leiding van dirigent Koen Neirynck en pianist Hendrik Deneir.

Het repertoire is doorgaans vierstemmig en varieert van kleinkunst over klassiek tot popmuziek. Er is geen muzikale kennis vereist.

Ze repeteren iedere zondag van 19.30 tot 21.00 uur in onze thuisbasis: de Heilig Hartkerk in Roeselare.

De vereniging organiseert op regelmatige basis activiteiten. Deelnemen hieraan is volledig vrijblijvend.

Momenteel is de maximumcapaciteit van ons volwassenenkoor bereikt en kunnen er geen nieuwe leden aansluiten.

De kostprijs voor een lidmaatschap bedraagt:

– voor Mini Musica € 30 euro voor wie in september instapt, € 20 euro voor wie vanaf januari mee komt zingen en € 10 euro voor wie nog wil inschrijven in april. 
– voor Vox Musica en VOXplus € 40 voor wie in september instapt, € 30 voor wie vanaf januari mee komt zingen en € 20 voor wie nog wil inschrijven in april. 

Bij een eerste lidmaatschap dien je ook een uniforme partituurmap aan te kopen voor € 15.

Wie in het bezit is van een vrijetijdspas, betaalt de helft van het bedrag. Met dit inschrijvingsgeld vergoeden we de dirigenten en pianisten van Vox Musica die de repetities en optredens doorheen het werkjaar leiden en begeleiden.